Svage, tynde negle er nu fortid!

Svage, tynde negle er nu fortid!
Jo jeg skriver meget om huden, hvordan du styrker den, mindsker bumser og rynker på samme tid, men derfor har jeg også andre tips i ærmet. Er du også træt at tynde negle der knækker flosser eller bare er skøre? Så har jeg en lille miniguide til dig. Jeg har prøvet (og blevet lovet) utallige negleprodukter der skulle styrke ens negle, gøre dem tykkere og stærkere, meeen det er jo ikke nogen hemmelighed, at styrkelsen i neglene også kommer indefra. Det skal vi bare huske, så vi ikke (KUN) køber os fattige i mange produkter uden, at komme problemet til livs. Det skal dog stadig siges at fugt og pleje udefra selvfølgelig også gør en super god forskel.
  • Olie! Ren nydelse for tørre negle og du kan med fordel massere dine negle ind i olie, gerne en gang om dagen. Evt. i jojobaolie som minder om hudens eget fedtlag og derfor meget brugbart for huden og neglene. Eller olie som indeholder meget e-vitamin som hybenkerneolie evt. blandet sammen med mandelolie for økonomiens skyld, men også for fugtniveauet skyld.
  • Stærke b-vitaminer som Biosym Omni-active som er med til at styrke negle (hår og hud) indefra. Jeg ser faktisk hurtigt effekt ved at tage et tilskud b-vitaminer.
  • Selen sammen med zink fra Pharma Nord er med til at gøre dine negle stærkere og tykkere.
  • Silica plus fra Naturenergikunne også være et godt bud, da silica er med til at øge dannelsen af collagen og elastin som er to vigtige proteiner for neglene (samt hud og håret! Denne er god til dig som har født og ammet eller generelt har tabt/fældet meget hår)
  • Spis masser af græskarkerner og solsikke kerne da de indeholder zink og E-vitamin som neglene, hud og håret elsker!
Hvis dine negle spalter/flosser i lagene kan det være tegn på at du skal have lidt ekstra godt fedtstof indefra. Vælg gerne Nordic Naturals (i ved jo jeg elsker den!), livets olie, koldpresset oliven olie, avokado, nødder, frø, kokosolie og den gode økologiske kærnet smør. Bruger du neglelak? Så tag lige at tjekke disse naturlige Kure Bazar neglelakker ud hos Naturskøn. Du finder alle farver til en hver lejlighed helt uden kemi! Neglelakken på billedet hedder So Vintage. Kærligst Tina
Tilbage til bloggen