Mine tre bedste tips til at beskytte huden i forårsolen 🌞

Mine tre bedste tips til at beskytte huden i forårsolen 🌞
Nyder du også at solens stråler endelig kigger frem? 🌞

Forårssolen er noget af det mest fantastiske, men den kan også være lumsk. Særligt her i forsommeren, hvor huden endnu ikke har været udsat for så meget sol, skal vi passe ekstra godt på solens skarpe stråler - UV indekset er allerede højt. 💛

Her får du mine 3 bedste tips til at beskytte huden i forårssolen: 

1. Søg skygge og brug solhat

2. Beskyt huden udefra med solcreme. Find hele udvalget af solbeskyttelse på webshoppen her. Jeg anbefaler at du bruger fysiske solfiltre og ikke de kemiske. 

3. Beskyt huden indefra, ved at forberede huden til solen. Ja, det lyder måske lidt sjovt, men det er faktisk muligt at hjælpe huden på vej, igennem det vi indtager.🥗 En grøntsag som er med til at holde kuløren vedlige er gulerødder! 🥕 Gulerødder giver huden en flot gylden glød, og har også opstrammende effekt på huden, så det er jo bestemt værd at tage med. Derudover indeholder guleroder betacaroten som er er et forstadie til A-vitamin, og har en hjælpende effekt på b.la. soleksem. Gurkemeje og ingefær, er begge med til at dæmpe irritation i huden, som kan være tendens til urenheder eller rødmen. 

I er mange der har spurgt til den indre solbeskyttelse, så herunder får i lige en smoothieopskrift med fuld knald på plantepigmenter, som hjælper huden, til at blive mere modstandsdygtig overfor solen. 

Smoothie opskrift: 🥕🍍🥭
160 g rå gulerod. (Hvis din blender ikke kan klare rå gulerødder, så vælg baby karotter fra frost) 
3 g ingefær
80 g blomkålsris (fra frost)
130 g ananas eller mango (fra frost) 
2 spsk olivenolie
5-6 dl vand (alt efter hvilken konsistens du ønsker.
evt. 1 spsk kollagen.
evt. 2 spsk havtorn (fra frost) 

Blend det hele sammen og blend længe - Velbekomme 😘

Bonustip: Har du været så uheldigt, at huden allerede har fået lidt for meget sol? Eller vil du bare gerne være godt forberedt, så er fugtmasken den mest geniale mirakelkur. Fugtmasken giver huden et fugtboost, samtidig med at den beroliger og beskytter. Prøv at sov med den, for den mest optimale effekt.🌸


Kærligst
Tina Lykkegaard

Tilbage til bloggen