Bliv klar til bare ben og sandaler 🌞

Bliv klar til bare ben og sandaler 🌞

Få lækre sommerben og bløde fødder 😎

Sommeren nærmer sig, og det betyder at ben og fødder snart skal ud og luftes 👗🩳 Trænger dine også til lidt ekstra omsorg og pleje efter vinteren? 

Herunder har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan du slipper af med tør hud på benene, og hård hud på hælene. Så kan sommeren bare komme an🌞


Min trin for trin guide til smækre sommerstænger og sandalklare fødder: 

1. Gør et fodbad klar, jeg anbefaler dette fodbadekar fra Monday Bliss, som du finder her. 🦶🌻
Tilføj evt. magnesiumflager. Magnesium virker muskelafslappende, og er helt geniale til trætte fødder og ben. Find magnesiumflager her.
Læn dig tilbage og nyd roen.🌸

2. Eksfolier benene med en god scrub f.eks. denne eller massagehandsken som du finder her. Skrub sætter gang i blodcirkulationen, fjerner de døde hudceller og efterlader dine ben bløde. 

3. Ønsker du glatte ben anbefaler jeg denne genanvendelige skraber Find den her.  Husk barbersæbe, vi har flere på webshoppen her.🌺

4. Fjern den hårde hud på fødderne med en pimpsten. Find pimpstenen her. Døjer du med tørre og sprukne hæle, kan du med fordel smøre dem ind i salven, som er enormt helende. Find salven her. 

5. Slut af med at massere dine fødder og ben nænsom ind i kropsbalmen fra Ren Lykke for at give dem en masse fugt. Kropsbalmen efterlader huden silkeblød. Find de forskellige varianter her.
Om du er til havtorn eller kokos er en smagssag, vælg den der passer bedst til dig. 💛

Find pakken til det ultimative forkælende fodbad her 

God fornøjelse 😘

Kærligst 
Tina Lykkegaard

Tilbage til bloggen