Det er faktisk lidt magisk

Det er faktisk lidt magisk

Jeg modtog denne fantatiske bog for små to uger siden. En bog som viser dig nogle helt unikke punkter som kroppen har. Det er egentlig ikke så hokus pokus, men alligevel lidt, fordi det bare virker. Kroppen er nemlig udstyret med nogle zoner og punkter, som vi kan bruge ganske godt, hvis vi bare kender dem. Disse behandlingstyper er flere tusinde år og er utrolig brugt i den kinesiske verden. På trods af skepsis måtte jeg søge mere viden..

Kathrine Birk poppede hurtigt op i min søgen på zoneterapi og akupressur. Jeg var interesseret i at vide mere end hvad jeg kunne læse mig til og var derfor til to af hendes kurser for noget tid tilbage. Det var hamrende spændende og jeg har brugt det lige siden.

Jeg bruger faktisk disse teknikker rigtig meget, men det ikke altid noget jeg tænker over. Det kommer lidt af sig selv, fordi jeg nu ved hvor de mange punkter og zoner sidder. Bogen som Kathrine Birk nu har lanceret er meget baseret på børn, men de samme punkter sidder også på voksende, så vi alle kan faktisk få glæde af dem.

Bogen er helt vildt NEM og overskuelig af forstå, så selvom du måske ikke har erfaring indenfor dette felt, bliver du det hurtigt. Jeg bruger den lidt som et opslagsværk, fordi der er så mange problemer beskerevet og hvad du gør ved dem. Måske har dit barn fordøjelsesbesvær , ørepine, sover dårligt, eksem, snottet eller alt muligt andet, så finder du et punkt i bogen du kan bruge. Jeg gentager lige mig selv… Eller har du SELV problemer med eksempelvis træthed, mavepine eller hormonelle problemer, så findes disse punkter også i bogen.

Jeg er ret fascineret af denne verden, fordi det er så enkelt. En personlig opdagelse for mig har været, at jeg nogle gentagne måneder fik menstruationssmerter, hvilket jeg egentlig ikke døjer med. Så brugte jeg to af disse punkter fra bogen nogle gange i ugen og af en eller anden grund, så har jeg ikke haft det siden. Jeg bruger stadig punkterne, for at forebygge og styrke kroppen indefra.. Jeg ville ønske i kunne høre og se min passion for dette, for når jeg skriver det virker det lidt for godt til at være sandt.

Jeg har været SÅ fræk og vise jer favoritpunktet fra bogen! Det er en hormonregulerende punkt og lige netop det punkt jeg dagligt bruger. Jeg håber i kan få en fornemmelse for hvor punktet sidder.

Punktet findes 4 fingres bredde (uden tommeltotten) fra ankelknoen. Massér og tryk blidt i dette område og du vil garanteret være øm. Læg også mærke til, at ømheden variere alt efter hvor i din cyklus du er. Jeg tager altid lidt olie på og massere og trykker blidt som små-hårdt i alt fra 1-5 min. Gør det så lang tid du føler for.. Punktet må ikke bruges på gravide, da det kan sætte fødslen i gang. Så brug det kun hvis det er op over 😉

img_6614

Det er en fest af modtage bogen fra Kathrine Birk. Frem til jul kan du bestille en signeret bog med en personlig hilsen. Bogen får de varmeste anbefalinger herfra. Selvom du (måske) er en smule skepsis, så prøv det og se hvordan det virker for dig. Min nevø og niece elsker zoneterapi eller fodmassage, som vi kalder det og de får det hver gang vi er sammen. 🙂

Tænk hvis du kan undgå medicin eller smertestillende blot ved at kende til disse punker. Det synes jeg er guld værd..

Andre problemer bogen også hjælper til

  • Allergi
  • Stress
  • Spændninger
  • Feber
  • Influenza
  • Tandsmerter
  • Søvnbesvær

Og som sagt… MEGET MERE!

Du kan finde bogen her.

Kærligst Tina

(Bogen er sponsoreret, fordi jeg selv spurgte efter den. Den fortjener nemlig et indlæg 🙂 )

Tilbage til bloggen