Drik dig til en flottere hud med disse nemme tips som alle burde kende!

Drik dig til en flottere hud med disse nemme tips som alle burde kende!

Vidste du at urter er super potente og kan hjælpe til, at du kommer af med evt. hudproblemer eller andre små skavanker?

Tænk at du kan drikke dig til en flottere og smukkere hud bare med hjælp fra urtete. Et tip der er nemt og billigt at gøre i den travle hverdag.

Når vi tanken kroppen op med væske fyldt med mineraler, vil det også have en anden god effekt, som mere energi og bedre fordøjelse. Nogle af mine favoritter er:

Brændenælde

En god basis te, som er med til at virke (h)udrensende. Brændenælde bruges derfor ofte til hudproblemer som bumser, tilstoppede porer, fedtet hud, appelsinhud, væskeophobninger og slap hud, fordi brændenælde hjælper kroppen med at udskille affaldsstofferne.

Hudorme kommer ofte at et ustabilt blodsukker, som brændenælde te også kan hjælper til at stabilisere. Er du meget stresset kan det desværre også give hudorme, så husk dig selv og få ro på.

Drik dig til en flottere hud

Rooibos

Er en rigtig anti-age urt. Derfor skal du have rooibos i din te, hvis du ønsker at forebygge linjer og rynker. Rooibos te er også med til at dæmpe irritation i huden, fordi den virker anti-inflammatorisk.

Mange små skavanker generelt kommer faktisk fra inflammation, så jo mere anti-inflammatorisk du kan leve jo bedre.

Rooibos er også god til dig der har rosacea symptomer, fordi den mindsker rødmen og irritation i huden pga. urtens høje indhold af antioxidanter.

Rooibos smager også helt fantastisk. Sådan lidt sødligt, så derfor kan den nemt blandes sammen med andre urte te’er.

Drik dig til en flottere hud

Hibiscus

Giver ikke blot din urtete en smuk rød farve, men har også gode egenskaber til hudproblematikker. Specielt hvis du ønsker at holde huden ung og smuk, kan du med fordel drikke hibiscus te.

Hibiscus er også med til at skubbe lidt til en træg fordøjelse, da den virker mildt afførende. Derfor er den også god til dig der døjer lidt med forstoppelse i ny og næ.

Drik dig til en flottere hud

Vil du lære endnu mere om de fantastiske urter eller vide, hvordan en god teblanding laves, så har jeg lavet en guide til dig.

Jeg har selvfølgelig samlet alle mine skønhedsdrikke i en e-bog som både indeholder urtete, juice- og smoothies opskrifter, som du kan få fingrene i.

I e-bogen får du over 45 sider, hvor du lærer omkring, hvad de forskellige urter gør, hvilke juice du kan lave og hvorfor de er gode.

Du får også opskrifter på smoothies og hvilke SUPERFOODS der er mine favoritter og selvfølgelig hvorfor du bør bruge dem. Du vil blive ekspert i skønhedsdrikke!

Du kan læse meget mere HER!

 

Drik dig til en flottere hud

 

Tilbage til bloggen