Da jeg som udgangspunkt ikke spiser ret meget brød (forsøger på det), er dette et super fint alternativ som både mætter og smager dejligt, synes jeg :)
Opskriften giver 4-5 vafler, passer ca. til 2 pers. Du skal bruge:
1/2 squash
2 æg
3 dl. havregryn
En håndfuld frisk spinat
1 dl. vand
1-1,5 tsk. salt (Himalaya- eller Flagesalt)
Det hele kommes i en blender og køres til dejen er nogenlunde glat. Derefter bages de i vaffeljern som almindelige vafler :)
Derefter kan du putte det fyld på som du kan lide. Jeg plejer at riste spidskål let på panden, snitte lidt avocado og peberfrugt samt agurk og evt. lave min "Cashewnødde-dressing" til som du også kan finde her på bloggen :) Kan toppes med friske krydderurter som fx. dild eller purløg :)
Velbekomme! 😘
Kærligst
Tina Lykkegaard