Cashewnødde dressing 😋
Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det noget før? Det smager jo himmelsk 👌🏻
Denne cashewnødde dressing er med bagte hvidløg, men jeg tænker sagtens man kan bruge krydderurter og andre smage 🙏🏻
Det er lidt alla creme fraiche dressing, men helt uden komælk’s produkter, som jeg jo godt kan lide det er 😉
Opskrift på cashewnødde-dressing
- 2 fed hvidløg (bages med skal i 20 min. ved 130 gr. De skal ikke blive mørke men møre og let bløde)
- 1 spsk citron saft
- 1 dl vand
- 1 dl cashewnødder (skal ligge i vand i mindst 1 time og maks 4 timer. Vandet kasseres)
- En lille tsk himalaya salt
- Blendt det hele og smag til med ekstra salt og citronsaft 👌🏻
Passer perfekt til alle salater hvis man ønsker at lave noget andet, eller ønsker en dressing uden komælksprodukter!
Knus Tina