Kryddersmør
Herhjemme får vi ofte dampede grøntsager og kartofler/søde kartofler i ovnen, hvor jeg forleden synes det skulle toppes med kryddersmør. De færdige man kan købe er jeg jo ikke fan af, da det er en blandingsprodukt, som vil sige at de har renset olien med kemikalier og varmet olien op så den ødelægges. Det har jeg før skrevet om og du kan læse med her, hvis du ikke har fået læst det.
Så jeg smuttede i køkkenet og lavede min egen kryddersmør som blev super god. Du kan variere krydderurterne som du synes. Jeg brugte frisk persille, lidt frisk basilikum, frisk oregano og hvidløg, da det var hvad vi havde.
Du skal bruge:
200 gr. økologisk kærnet smør (Jeg bruger Naturmælks i den blå pakke)
En håndfuld persille (SUPER anti-inflamatorisk)
En lille håndfuld basilikum (Beroligende for mave/fordøjelsen)
En lille håndfuld oregano (Godt til fordøjelsen)
1-2 presset fed hvidløg (afgiftende for vores lever)
Tag evt. smøren ud af køleskabet 15 min. inden du skal blande den sammen.
Jeg brugte blot en gaffel og fik blandet det godt. MUMS!
Velbekomme
Måske du også er interesseret i “nemme grøntsagsboller” eller “de kalder det et mirakelfrø”
Kærligst Tina