Æggewrap med spidskål og avokadocreme (Gluten- og mælkefri)

Æggewrap med spidskål og avokadocreme (Gluten- og mælkefri)

Det er jo ikke noget nyt, at jeg undgår brød og mest af alt gluten. Det er ikke, fordi jeg vil starte en lang prædiken om, hvad det gør (og ikke gør!) når du undgår gluten, men denne nemme aftensmad eller frokost kunne være en god inspiration og som mest af alt, gør maven godt.

Jeg synes faktisk brød af god økologisk kvalitet er helt okay, men i små mængder (altså ikke hver dag 🙂 ), da hudproblemer ikke bryder sig om den negative effekt brød kan have på vores fordøjelse. Det må jeg hellere lave en lille skriv om en anden god gang 🙂

Opskriften giver to æggewraps

  • 5 små øko æg
  • 1 lille tsk urtesalt (Jeg bruger herbamare)
  • Frisk kværnet peber
  • 1/2 plantemælk (Jeg brugte soyamælk, men rismælk/havremælk/mandelmælk kan også bruges)
  • 2 tsk. loppefrøskaller (Får dem til at blive luftige og saftige)
  • Krydderier efter eget valg (Jeg brugte rosamarin og basilikum)

Sådan gør du

  • Pisk let alle ingredienser sammen i en skål og lad det stå 5 min. (loppefrøskallerne skal lige have lov til at suge væske til sig)
  • Steg nu de to æggewraps på hver sin panden i ægte smør ved forholdsvis lav varme.
  • Jeg vendte mine, da de stor set var færdige.
  • Jeg lader dem køle en smule af og fylder dem med det ønskede fyld.

Avokadocremen finder du opskriften på HER!

Dertil fyldte jeg disse med meget fint snittet spidskål, agurk, tomat og ægte græsk feta (på får og gedemælk) 🙂

Velbekomme!

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen