Cremet avokadomos med spinat

Cremet avokadomos med spinat

Der hvor jeg kan snige spinat ind, der gør jeg det. Jeg er måske lidt for meget, men tænk lige hvis du kan spise spinat, næsten uden at vide det? Jamen det er jo win win!

Altså spinat smager jo skønt, men det er mere det her med at snige grøntsager ind alle de steder man kan. Grøntsager har bare en fantastisk evne på kroppen og spinat er altså ret fantastisk.

Spinat

Spinat indeholder næsten alle vitaminer, både A, B, C, K, og E-vitamin samt gode mineraler der beskytter huden. Jeg har erfaret, at specielt E-vitamin er meget gavnlig for kvinder og ved hormonel ubalance, og så er det vores anti-age vitamin, fordi E-vitamin er et kraftigt antioxidant som beskytter kroppen mod aldring. Spinat indeholder også C-vitamin som styrker og strammer huden op.

Avokado

Avokado indeholder en masse sundt fedt, som kroppen bruger i en masse processer. Alle kroppens celler, som bla. bruges til hår, hud og negle er omgivet af fedt, så det er vigtigt at få sundt fedt hver eneste dag. Ikke nok med den sunde fedt, får du også her E-vitamin, C-vitamin og magnesium som har en gavnlig effekt på vores muskler.

Den nemme opskrift lyder således

  • 1-2 avokadoer (Alt efter hvor lille eller stor portion du ønsker)
  • 2 håndfulde babyspinat
  • 1/2 fed hvidløg
  • Urtesalt (Dette er min favorit til madlavning!)
  • Evt. 1 spsk vand/citronsaft/olie hvis din blender ikke kan køre rundt

Det hele blendes til den konsistens du ønsker. Jeg har brugt den som smørepålæg på glutenfrie hjemmebaget boller (opskriften kommer snart!) men også som tilbehør/dressing til salater, rodfrugter i ovn, pommes af sødekartofler og lign.

Det smager forrygende og mætter fantastisk godt!

Velbekomme.

Kærligts Tina

/Indlægget indeholder affiliate links/

Tilbage til bloggen