Slut med ømme stænger- brug magnesium

Slut med ømme stænger- brug magnesium
img_6609-2 Et lille effektivt tip fra mig. Jeg har de seneste 3 uger trænet hos det helt fantastiske YO Studio i Aarhus som faktisk har revet lidt benene væk under mig. Jeg er blevet så vild med de mange træningsformer, så jeg har lyst til at træne dagligt. Det er dog ikke altid muligt, men når det er, så gør jeg det.. Jeg har dog haft SÅ trætte ben de sidste dage. De har summet og været tunge, så tog jeg over to døgn 2 x 2 magnesium og det har virket super godt. Det som om mine ben lige har fået lidt ekstra energi og er slet ikke så trætte som før. Jeg ved selvfølgelig godt at de skal have pause og det får de skam også, men denne uro i benene kan faktisk mindskes ved at tage magnesium. Hvis du vil vide mere om magnesium så kan du læse med her. Hvis du kommer fra Aarhus og ikke kender YO Studio, så er det værd at tjekke ud. Jeg kommer i det nye år til at samarbejde med dem og lave spændende events. Jeg glæder mig allerede.. :) Pssst... De har det LÆKRESTE bløde trænings tøj, som komme på rabat med 20 % i morgen til Black friday. Kærligst Tina
Tilbage til bloggen