Sådan slipper du af med hudorme på næsen!

Sådan slipper du af med hudorme på næsen!

Du har måske prøvet utallige masker eller renseprodukter der lover, at de får de sorte hudorme på næsen til at gå væk, men de kommer faktisk af en årsag. Når du først har fundet årsagen er det også nemmere at bekæmpe. Der hvor du skal sætte ind er at holde dit blodsukker stabilt.

Indefra

Ustabilt blodsukker hænger nemlig typisk sammen med hudorme på næsen og generelt store/grove porer i huden. Vores hormoner har også brug for et stabilt blodsukker, så det er et ganske vigtigt emne at have fokus på.

Hvis vi har et svigende blodsukker dagen lang, kan det lave rigtig meget rav i vores indre biologi og dette er også med til at påvirke hudens tilstand.

Nogle vil også mærke ustabilt blodsukker, som hovedpine eller sukkertrang specielt om eftermiddagen. Sukker får virkelig dit blodsukker til at stige med lynets hast.

Manglende energi generelt kan også være fordi at blodsukkeret svigende dagen lang. For at holde blodsukkeret stabilt skal du have gode proteiner fra morgenstunden af. Det kunne være æg, økologisk laks, kikærter, bønner, lidt kylling, smoothies med masser af chiafrø og hampefrø sammen med noget sundt fedt.

Det kunne være en håndfuld nødder/frø/kerner, avokado, økologisk smør/mandelsmør, olivenolie over maden, hampefrø/hørfrøolie tilsat din smoothies.

Det giver super meget energi og holder dit blodsukker stabilt. Til hvert måltid har kroppen faktisk brug for kvalitets protein og kvalitets fedtstof, sammen med nogle grove kulhydrater fra grøntsager evt. med lidt brune ris eller lign.

Udefra

kan du også minimere hudorme på næsen ved, at rense med et godt renseprodukt eks. en renseskum, sammen med en Konjac Svamp. Vi har flere forskellige svampe på webshoppen, fra den lille tysk familievirksomhed Croll & Denecke. 

Dette gør jeg typisk om morgenen. Endnu bedre er aftenens rutine, hvor du kan bruge en rensebalm (min favorit!) eller en jojobaolie, da det vil opløse hudormene. Fedtstof opløser nemlig fedtstof.

Brug derudover 1-2 gange i ugen en god lermaske evt. blot der vores huden skal renses til ekstra som næse, hage, muligvis panden.

Og pist væk var de hudorme…

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen