Rødbede drys der smager af saftevand

Rødbede drys der smager af saftevand

/Produktet er sponsoreret af Helsemin/

Rødbedekrystaller kender du det? Jeg havde godt hørt om det i flere sammenhænge, men aldrig fået det prøvet. Det smager så dejligt sødt og lidt som saftevand.

Jeg er begyndt at tilsætte det mine smoothies om morgenen eller komme det ovenpå mine smoothies bowls som topping.

Rødbedekrystaller er lavet af rødebedejuice og som koncentreret form, som vil sige at du bare ved en spiseske får hele 90 gr. rødbedesaft.

Rødebeder indeholder nemlig en masse gode næringsstoffer, så hvis du har svært ved at få rødbede flere gange uge (eller dagligt, hvis din krop skal udrenses lidt ekstra) så er rødbedekrystaller en god og nem mulighed.

Nogle kan også synes at rødbeder smager lidt jordet og den smag er fuldstændig væk, hvis du vælger rødbedekrystaller. De smager faktisk lidt af Ribena saft 😉

Der er lavet flere studier på, at rødbede har en god effekt på træthed og udholdenhed i sportensverden, men hvis du ikke er den vilde marathon løber, synes du nok det næste er endnu mere interessant. 😉

Du kan min opskrift på en lækker smoothies med rødbede HER.

Rødbede indeholder nemlig betain som hjælper din krop med at udskille de brugte hormoner.

Rigtig mange kvinder kan have svært ved at udskille det brugte hormon og så lagrer kroppen det som fedt typisk på baller og lår, eller udskiller det gennem huden som bumser.

Så oplever du ofte bumser i forbindelse med menstruation, så kør ekstra meget på med rødbedejuice, rødbedekrystaller, rå rødbede som råkost (hvis din mave tåler det) eller let bagte rødbeder i ovnen.

Rødbedeskystaller fås HER og vælg altid de økologiske så vidt muligt eller udsætter du blot kroppen for endnu mere “affald” kroppen skal udrense fra resterne af sprøjtemidlerne.

Hvis du kender det, hvor og hvordan bruger du det så? MUMS siger jeg bare..

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen