Det skal pakkes i kufferten til ferien

Det skal pakkes i kufferten til ferien
Mange af jer er måske allerede taget på ferie, men jeg venter lidt endnu. I den "søde" ventetid tænkte jeg, at jeg lige kunne lave et indlæg om, hvad jeg bestemt ikke kan undvære på ferien. Vi tager i sommerhus på fredag i en lilles uges tid og derefter tager vi til Italien på kør-selv-ferie. Til Italien har jeg fået ordre på at begrænse mig, så det må jeg jo se om jeg kan ;) Først af alt skal vi jo ha' noget solcreme med og her er jeg blevet rigtig glad for Coola, specielt fordi den er så suveræn nem at spraye på. Den ligger et helt klart fint olielag, som trænger lynhurtigt ned i huden. Dertil er Coola over 70 % økologisk, hvilket er ganske højt i en solcreme. Den findes både med og uden duft. Den næste ting jeg bare have med er Symbioflor mælkesyrebakterier til fordøjelsen. Jeg ved, at jeg kommer til at spise mange ting, som jeg normalt undgår, så for at jeg ikke får ondt i maven eller andre mavegener, så skal de helt sikkert med mig på tur. Det er faktisk en ret god ide at spise ugen op til ferien og under ferien i forhold til at mindske maveonde. Jeg tager stadig en god multivitamin med til Italien, samt fiskeolie som jeg opbevarer på køl. I forhold til min hudpleje, så tænker jeg også at jeg må begrænse mig. ;) Så her tager jeg aloe vera juice med som aftersun og til at ligge under min olie i ansigtet, som her bliver jojoba olie. Den kan nemlig også bruges til at rense makeuppen af med, som du kan læse om HER, hvis du ikke har fået det med. Jojoba olie kan også bruges til kroppen, så det er en rigtig multi-olie. Aloe vera juice giver meget fugt til huden, hvor olien giver fedtstof og huden har brug for begge dele og nogen gange mere af den ene som det andet. Det faktisk ret vigtig at vide, da du ellers forbliver knastør hvis du kun får fugt eller kun får fedtstof. Huden kan nemlig både være "fugttør" og "fedttør". I får 10 % ved brug af koden: lykkegaard hos Naturligolie.dk naturlige olier som hudpleje Og nu til det skøre! Jeg skal have min blender med både i sommerhus og til Italien. Koste hvad det vil ;) Jeg kan simpelthen ikke undvære en smoothies om morgenen og nu tænker du måske "Bladr... sikke en fanatisk pige" men sådan er det ikke. Jeg skal jo spise is og pizza senere på dagen, men min dag starter bare allerbedst på en smoothies. Min favorit er med spinat/feldsalat, ægte blåbær, hybenpulver, avokado og hampefrø/sesamfrø/hørfrø. Så jeg må se, hvad jeg kan finde af godter i Italien til min smoothies. Jeg har bildt min kæreste ind, at blenderen jo næsten ingenting fylder, så mon ikke jeg kan snige den med. ;) Jeg medbringer selv sesamfrø og hørfrø, da de også er en effektiv kilde til fedtstoffer og fibre som trækker giftsoffer og affaldstoffer ud af kroppen. ;) Smoothies Hvad skal du have med på ferie? Har jeg mon glemt noget vigtigt? :) Jeg kommer da lige i tanken om, at jeg da også skal have min bronzer med fra makeup mærket Miild. Den er såå smuk på! Her har jeg den på omkring kinderne. Kan i mon se det? :) Miild makeup Kærligts Tina Ps. Hvis i sidder og tænker på nogen bestemte emner i gerne vil have jeg skriver om, så skriv det endelig som en kommentar eller privatbesked på instagram. Hvad vil i høre om? Graviditet, mad, hudproblemer, sundhed, børn eller?
Tilbage til bloggen