Body SDS: Slip dine følelser løs, det har jeg gjort!

Body SDS: Slip dine følelser løs, det har jeg gjort!

I min rejse omkring skønhed og sundhed prøver jeg selvfølgelig en masse ting.

Nogle behandlingsformer synes jeg har en fantastisk effekt, men også en forståelse for, hvor klog vores krop faktisk er. Jo flere timer jeg bruger i mit fag, jo flere kunder jeg har igennem, jo mere viser det mig også, hvor enormt vigtigt vores mentale tilstand er.

Det kan bare ikke klares med en masse grøntsager og fiskeolie. 😉

Det kræver enormt meget, at arbejde med gamle følelser, men når følelserne først er forløst og ude af kroppen giver det hele først mening.

Du kan spise nok så sundt, træne flittigt, tage de rette kosttilskud, men hvis kroppen holder på gamle oplevelser eller følelser, vil kroppen ikke tage imod alt det gode du gør for den.. Kroppen vil simpelthen blokere, er min erfaring.

Hvorfor afprøve Body SDS?

Derfor måtte jeg undersøge, hvad Body sds gik ud på. Jeg havde flere gange hørt om det, læst om det, men aldrig overvejet at prøve. Indtil for nyligt, hvor jeg havde en kunde, som jeg ikke kunne få helt i mål.

Vi så gode resultater, men vi manglede lige det sidste. Jeg tester alt hvad jeg anbefaler og derfor prøver jeg også alt, inden jeg anbefaler en evt. anden behandlings måde.

Sikke en VILD aha-oplevelse jeg fik mig.. Jeg har været til Body sds to gange hos den hamrende dygtig Søren.

Jeg har i mange år arbejdet med kost, vitaminer, lækkert skønhedspleje og en smule med det mentale, men slet ikke på den måde som en Body-sds behandling gør.

Hvordan foregår en behandling med body SDS?

Der er ikke noget hokus pokus over sådan en behandling. Det er en hel krops behandling, hvor du ligger på en briks og får en slags massage. Jeg er knap nok klar over, hvor længe det står på, men i hvert fald en times tid.

Derefter ryster Søren mine ben, trykker nogle ØMME steder på kroppen, som jeg knap nok vidste jeg havde, små-masserer lidt hist og her. Han bruger både teknikker som akupressur og zoneterapi.

I denne timer ryger der SÅ mange følelser gennem kroppen.. Irritation (for han trykker altså hårdt! 😉 ), sorg, sårbarhed, ømhed, men også glæde og ikke mindst forløsning.

Når man er færdig på briksen, er det som om man er 10 kg. lettere. Skuldrene kan slappe af og der er bare en ro i kroppen.

Vi har alle en masse ting med i bagagen og nogle oplevelser kan sidde så dybt i kroppen, at det blokerer for dit system. Måske kender du det med, at få ondt i maven når du skal til eksamen, du ryster på hænderne efter en chok eller opkast ved en voldsom oplevelse.

Når jeg er stresset går jeg med skuldrene oppe ved ørene, hvilket giver spændninger i nakke, som giver mig hovedpine. Når det først er afspændt og jeg har fået løsnet disse blokeringer, slapper kroppen af.

Det er kroppens måde at reagere på og forsøge at få din opmærksomhed, fordi vi rigtig tit er oppe i hovedet og ikke mærker kroppen. Det kan Body-sds virkelig hjælpe dig med.

Body-sds er værd at overveje, hvis du har nogle problemer rent fysisk, du ikke kan få bugt med, men også hvis du har nogle tanke/følelser som du bare ikke kan give slip for.

Jeg må overgive mig og sige, at det er noget af det fedeste jeg har prøvet… og jeg har prøvet meget!

Spørg endelig løs eller del gerne din oplevelse. Jeg vil elske at høre din erfaring. 🙂

NYT: Seneste behandling jeg har fået var af Lise, som jeg også varmt kan anbefale!

Kærligst Tina

 

GemGem

Tilbage til bloggen