Algeolie til dig der gerne vil undgå fisk

Algeolie til dig der gerne vil undgå fisk

(Produktet er sponsoreret)

Får du omega 3?

Det er et af de kosttilskud jeg dagligt anbefaler. Det er nemlig en meget vigtig olie vi ikke får mange steder fra, men en olie kroppen har brug for.

Bare alene din uundværlige hjerne består af 60 % fedt, så den skal bruge sund og kvalitets olie for at holde computeren kørende. 🙂

Hvorfra får man Omega 3?

Omega 3 får du primært fra fede fisk (IKKE opdrætsfisk som vi typisk kun spiser), men også fra alger. Du kan også få omega 3 fra valnødder, hørfrø, chiafrø og hampefrø, men her mangler du DHA og EPA (som er nogle “fedttyper”) specielt din hjerne har brug for (DHA og EPA bliver kun i ringe grad omdannet i kroppen fra planteolier).

Hvorfor tage algeolie?

Du får den gode omega 3, men nogle bestemte og vigtige dele mangler i de rette mængder. Så derfor kan du vælge algeolie i stedet, hvis du ikke ønsker at tage fiskeolie. Du får nemlig en rigtig fin mængde omega 3 fra alge olie, MEN som alt andet olie SKAL kvaliteten være i top.

Jeg vil langt hellere have du tager omega 3 hver anden dag, end at tage billige omega 3. Det kan gøre langt mere skade end gavn, hvis du spørger mig.

Du kan se algeolien HER. Hvor du skal tage 2 stk. dagligt. Har du skavanker eller hudproblemer vil jeg anbefale at tage op til 2-4 stk. dagligt.

Min favorit Omega 3

Du kan se min favorit omega 3 HER og jeg anbefaler den gerne igen og igen. Olien er renset for skidt og møg og indeholder kun det allerbedste for dig og din krop.

Hvis du ikke er til flydende (og det ved du først HVIS du har prøvet det 😉 ) så er disse kapsler også rigtig gode. Se dem HER. Dog ser jeg størst effekt ved den flydende olie på hudproblemer, men også ved dårlig knæ/hofte/ryg osv.

Den flydende smager let af citron og IKKE af fisk. Jeg tager en lille sjat vand (kun så du kan have det i munden) og kommer 1-2 spsk. fiskolie oveni og synker det som var det et shot.

Så får du ikke den kvalmende tykke fornemmelse af olien. Det nemlig ikke smagen, men konsistensen man kan synes er svær at få ned.

 

img_5740-4

 

Hvis du synes omega 3 er dyrt, så kan jeg kun give dig ret, men den krop du har der, skal jo gerne holde i mange mange år. Så må du spare andre steder, som ikke har samme betydning. Eksempelvis trøjen du lige har købt, eller skoene, ja eller den flotte lysestage i vinduet. 😉

Skønhed starter indefra- husk det.

Kærligst Tina

(Indlægget indeholder affliate links)

Tilbage til bloggen