Massér dine rynker, urenheder og sensitiv hud væk

Massér dine rynker, urenheder og sensitiv hud væk

(Indlægget indeholder reklame og reklame for min egen 100% naturlige skønheds-goodiebox, som i godt kan glæde jer til ?)

Er det virkelig noget man kan og hvorfor skulle det virke? Det giver faktisk rigtig god mening. Jeg har nu været i mange måneder efterhånden og jeg er blevet så glad for det!

Ligesom kroppen har en masse muskler, så har ansigtet også. Det tænker vi ikke altid over.

Du kender måske, at du kan få helt hovedpine (og en rynke mellem brynene) hvis du kigger mod solen alt for længe eller bare ind i en computerskærm.

Det skaber spændninger, som jeg har fået en masse ud af at massere/skrabe væk med dette redskab på billedet. Det kaldes en Gua sha og kommer fra Asien. Vi kunne faktisk lære en del af Asien 😉

Blokeringer skaber uren hud

Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker manglende glød og meget mere. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces.

Jeg kan tydeligt se, hvis jeg har holdt lidt for længe pause med Gua sha, så jeg forsøger at gøre det hver aften eller blot nogle gange i ugen.

Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver, hvor jeg er glad for dem i krystal. Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden hvorved der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden.

Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske, har jeg bemærket på egen krop.

Jeg har fået langt færre tydelige porer på næsen og min sensitive hud forsvinder ganske hurtigt efter få ganges brug.

Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke, hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring.

Brug den om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften.

Det eneste du skal bruge for at lave en Gua Sha massage på dig selv er et Gua sha redskab og en olie/facebalm.

Jeg sidder altid i sofaen eller ligger i min seng og nyder den lette massage. 🙂 Se hvordan du nemt gør her!

Her er hvad Gua sha kan gøre ved regelmæssig brug

  • Giver fornyet glød til huden
  • Hud-cellerne bliver aktiveret og ansigtet genvinder sin spændstighed
  • Reducere rynker
  • Fjerner/mindsker mørke rander under øjnene
  • Giver en mere ensartet hudtone (altså hudfarven)
  • Gør porerne mindre
  • Mindsker urenheder

Ovenstående punkter er udelukkende ud fra, hvad jeg selv har oplevet, og resultatet vil naturligvis være forskelligt fra person til person.

Fordi jeg selv er blevet SÅ glad for denne effektive metode, har jeg noget til jer. Jeg lancerer nemlig meget snart en naturlig skønhedsgoodiebox med mine favoritter til en fantastisk pris, hvor alt selvfølgelig er 100 % naturligt.

Jeg vil kun have en meget begrænset antal, så det er bare med at være hurtig, når jeg lancerer dem. I skønhedsgoodieboxen vil bla. være en Gua Sha og en økologisk hybenkerneolie (og meget mere! ?)

Kærligst Tina

GemGem

Tilbage til bloggen