"Hjemmelavet" lermaske

"Hjemmelavet" lermaske

(Indlægget indeholder affiliate)

Jeg synes gerne hudpleje må være nemt, enkelt og billigt ind imellem. Jeg elsker de mange typer hudpleje man kan købe og nyder brugen af dem, men ind i mellem synes jeg også det er sjovt at eksperimentere lidt selv.

Derfor faldt jeg over “Balancerende ler” fra urtegården, som du kan finde i helsekosten eller købe det hjem fra nettet.

Så tænkte jeg, at jeg lige ville lave mig en lille hjemme-spa-aften, uden så meget andet end ler og en ansigtsmist.

Jeg tog derfor en tsk. ler og blandede med en lille smule af min ansigtsmist og wupti så har du en cremet lermaske. Kom hellere for lidt væske i, end for meget.

Ellers bliver masken meget flydende. Du kan også bruge vand, hvis du ikke har en ansigtsmist, men da ler har en smule udtørrende effekt, så synes jeg det er bedst at blande op med din favorit ansigtsmist . Min favorit er fra Karmameju. Du kan se den HER.

Har du en anden ansigtsmist eller naturlig skintonic er jeg sikker på du også kan bruge den!

Du kan også med fordel bruge aloe vera juice, som har virket super fugtgivende på min hud. Aloe vera juice kan også drikkes.

Jeg blander også sommetider 1/2 tsk. uopvarmet honning i, som har virket beroligende og stimulerende på min hud. Det er også ret effektivt, hvis huden skal renses i dybden, som leret gør, men uden at udtørre huden. Det ret effektivt, hvis du kan se der er hudorme eller bumser på vej.

Jeg tror jeg vil lave meget mere “hjemmelavet” hudpleje, som ikke kræver eller koster det store. 🙂 Synes i det kunne være interessant?

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen