Sprød havregrøds muffins med gulerod

Sprød havregrøds muffins med gulerod

/Indlægget indeholder affiliate/

Midt i skriveriet fik jeg lyst til noget kage. Sådan lidt gulerodskage, men også lidt muffins, så jeg lavede en hurtig kombination. Ja og faktisk lavede jeg da lige en overspringshandling! 🙂 Disse muffins er sprøde udenpå og svampede indeni, lidt ligesom havregrød, men alligevel mere “bagt”. Jeg tænkte også på, at de ville fungere godt til et brunch bord til weekenden eller som formiddagssnack i madpakken.

Opskriften er svarene til 6-7 stk.

 • 2 1/2 dl. finvalsede havregryn (Glutenfri hvis du ønsker den 100% glutenfri)
 • 2 dl. plantemælk (Jeg brugte rismælk)
 • 1 æg
 • nip havsalt
 • 1 tsk. vaniljepulver
 • 1 tsk. ægte kanel
 • En knivspids kardemomme
 • 2 tsk. honning
 • Evt. 2 tsk. chiafrø for mindre svampet konsistens
 • 50 gr. fint revet gulerod
 • 1 tsk. bagepulver
 • En håndfuld rosiner (Du kan også tilføje en håndfuld hakkede nødder)

IMG_8206

Ikke så meget snak. Bland det hele til en fin masse, kom det i forme og i ovnen i 20 min. på 180 gr.

Det var da nemt og enkelt ikke? 😉

Velbekomme!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen