Spis chokolade brownie med god samvittighed

Chokoladebrownie med rødbede

Hvem er ikke vild med chokolade brownie? Jeg er VILD med chokolade på alle mulige måder, så da forleden måtte jeg simpelthen prøve at lave en ny kageopskrift.

Nu til den nemme opskrift

  • 100 gr. revet rå rødbede
  • 140 gr. sorte bønner fra dåse
  • 15 dadler uden sten (Læg dem gerne i i blød i lidt vand, men behøves ikke)
  • 3 økologiske æg
  • 1 stor spsk. HUSK (loppefrøskaller)
  • 100 gr. smeltet mørk chokolade (Jeg brugte 80 %)
  • 2 spsk. kokosolie
  • Nip havsalt
  • 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • Riv rødbede
  • Blend dadlerne
  • Smelt chokolade og kokosolie ved meget svag varme eller vandbad
  • Kom resten af ingredienserne i en skål undtagen HUSK og bagepulver
  • Brug en stavblender til at blende det hele til en fin masse
  • Kom derefter HUSK og bagepulver i
  • Lad dejen hvile i 7-10 min
  • Derefter hældes den i en form og bages ved 180 gr. i cirka 25-30 min

Den er super god dagen efter, men jeg kunne ikke vente, så jeg smagte den også inden den var kølet helt af. Det var også godkendt! 🙂

Kærligst
Tina

Tilbage til bloggen