Det er sommer og tid til skønne sommersalater🌞
Her får I opskriften på én af mine yndlings sommersalater. Den er perfekt som tilbehør til grillmaden på de lune sommeraftener.
Opskrift:
1 dl kogte boghvedekerner (minder lidt om ris og quinoa)
1 stor sød kartoffel
2 store bagte gulerødder
1/4 spidskål
1 bakke jordbær
1 agurk
1 dl edamame bønner
1 pakke græsk feta
Soya til stegning
Olivenolie til bagning
Salt
Skær sød kartoffel og gulerødder i mundrette stykker og vendt dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen i 15-20min ved 225 grader varmluft. Kog boghvedekerner efter posens anvisning. Snit spidskålen og skær jordbær, agurk og græsk feta ud. Vend edamame bønnerne på panden i soya. Anret og nyd salaten på dit yndlingspot i skyggen - den smager sååå lækkert 🤤
Tip:
Jeg bager altid en stor portion grøntsager og gemmer dem i et patentglas i køleskabet, så jeg har til flere dage.
Velbekomme 💛
Kærligst
Tina Lykkegaard