Nem skønheds smoothies

Nem skønheds smoothies

Jeg har lavet en skønheds smoothies til jer, fordi det ganske enkelt er så nemt at booste kroppen indefra.

Hvis du har fulgt med længe, ved du allerede det jeg skal til at skrive, men er du ny på bloggen, så skal du vide at hele 80 % af din huds udseende kan styrkes, ændres og repareres indefra.

Det er altså ganske meget og her er smoothies en genial nem måde at booste huden. Jeg har spækket denne smoothies med alt det bedste som ingefær, rødbede, acai pulver og meget andet godt.

Denne smoothies har været specielt god til mig, når jeg har døjet med at huden er en smule rød, irriteret eller små bumset ind i mellem. Denne sammensætning er rigtig god til at dæmpe denne irritation der kan være i huden og så har den givet fordøjelsen en lille pause.

Tænk lige på, at din fordøjelse konstant arbejder og sommetider, får den ikke de bedste betingelser af den mad vi indtager.

Opskriften til to portioner får du her

  • 2 dl. Rødbedejuice (Enten juice du selv presser eller købt fra Biotta)
  • 1 dl. Blå bær (De små “rigtige” blåbær fra änglamark )
  • Presset saft fra en skive økologisk citron
  • 1/2 banan (Eller et par dadler til at søde med)
  • 30-40 gr. rød peber
  • 1 tsk. Acai pulver (Kan undlades)
  • 10-15 gr. ingefær
  • 1 spsk. fiskeolie/hampefrøolie/hørfrøolie eller lign.
  • En lille 1 spsk. Hampeprotein (Kan undlades men giver en god mæthed)
  • Evt. lidt vand alt efter hvilken konsistens du ønsker.

Rødbede har for mig haft en ret fantastisk evne til at hjælpe kroppen med at afgifte optimalt, fordi det indeholder betain. Jeg ser ofte, at de kvinder der eks. har taget p-piller i mange år, kan have sværere ved at udrense optimalt.

Her har rødbede for mig altså været ret fantastisk til at udskille brugte hormoner. De små “rigtige” blåbær er sprængfyldt med antioxidanter, som holder min huds celler sund og stærk.

De er altså også med til at bekæmpe rynker, har jeg hørt fra mange! Jeg har oplevet ingefærens suveræne evne til at virke dæmpende på irritation, hvad enten det er i huden eller knæet.

Acai pulver er lidt af et luksus pulver, men har SÅ mange gode fordele, har jeg oplevet. Igen er det spækket med antioxidanter, men det er helt bestemte antioxidanter, som kaldes anthocyaniner. Nogle rigtig stærke “indre soldater” for huden!

Jeg har aftalt med dygtige og inspirerende Christine Bonde, at vi skal udfordre hinanden, så jeg er spændt på at høre hvad hun siger til denne skønheds smoothies. 🙂

Kender i hende?

Her får jeg en masse inspiration til sunde opskrifter og så laver hun fremragende kageopskrifter- selvfølgelig i en sundere udgave. 🙂

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen