Jeg havde lige glemt at det faktisk er nu, at der er ramsløg i skoven. Så derfor måtte jeg i skoven og hente en masse, fordi det smager skønt som pesto eller finthakket i en økologisk kærnet smør.
Det har en kraftig hvidløgs duft og smag, så du kan genkende ramsløg ved at dufte til det. Tænk lige at du kan lave pesto for meget små penge! Det kan jeg lide! 🙂
Til en stor portion pesto brugte jeg
- 3 store bundter ramsløg
- Saften fra en citron
- 1 dl. fin hakket mandler
- 1 tsk. Herbamare salt (eller havsalt)
- 1 dl. koldpresset økologisk olivenolie
- Hak mandlerne fint evt. i en minihakker
- Skyl ramsløgene godt og hak dem groft og kom dem i en blender eller minihakker
- Kom nu ramsløg og olivenolie i blenderen eller minihakkerne og evt. lidt ramsløg af gangen.
- Kom saften fra en økologisk citron i blenderen sammen med en lille tsk. herbamare salt (eller havsalt)
- Kom tilsidst de hakkede mandler i og smag den til evt. med lidt mere citronsaft samt salt.
Sidste år kom jeg også en smule manchego ost i og det smagte himmelsk. Pestoen er nemlig ret stærk, så den kan sagtens holde til lidt manchego ost. 🙂
Håber i nyder påsken!
Kærligts Tina
Psst… Har du set min spritnye e-bog “Bumsefri-hud“? Gør som hundredevis andre og få min guide på samt de bedste tips! Du kan finde den HER!