Lærke choko-muffins uden mel, mælk og sukker

Lærke choko-muffins uden mel, mælk og sukker

Jeg var forleden på besøg hos min søde moster, som havde lavet nogle lækre saftige muffins uden mel, mælk og sukker, da jeg så vidt muligt undgår det. De smagte så godt at jeg må dele dem med jer. De er super nemme at lave og tager den søde tand. Du skal bruge:

  • ½ dl. Kokosfibermel
  • ½ dl. Fedtreduceret kakaopulver
  • nip salt
  • 1 stor spsk. med top kokosolie
  • 3 små æg
  • 1 fint revet gulerod
  • ½ tsk. Bagpulver
  • 130 gr. Dadler (fra grøntsags afdelingen)
  • 2 spsk. Vand

Blend dadler (fjern stenene) med vand til en fin masse, smelt kokosolie ved lav varme og kom derefter de andre ingredienser sammen til en jævn masse. Kom i små forme og bag dem ved 180 gr. I 10-15 min. Der bliver omkring 8 stk da dette er halv portion. Jeg burde dog have lavet en hel portion, da de er spist meget hurtigt herhjemme. 🙂 Kokosfibermel, kokosolie samt fedtreduceret kakao kan fås i supermarkedet og jeg brugte Urtekrams. Man kunne sagtens tilføje blåbær, hakkede nødder, hakket groft mørk chokolade eller andet hvis man ønsker det.

Det nemt og de smagte forrrygende!

Velbekomme.

Tilbage til bloggen