YES!! Så har Ditte Julie Jensen og jeg igen tryllet en skøn lækker og SUND kagen sammen til jer.
Jeg er så vild med at sunde kager rent faktisk kan være flotte, men jeg har stadig lidt at lære fra den kreative Ditte, men det kommer nu nok. 🙂
Pærekagen er rigtig efterårsagtig, da den er en smule krydret. Der er igen kun brugt lækre ingredienser, som gavner kroppen på alle mulige måder.
Du kan altså nyde et stykke kage – ja eller to stykker med rigtig god samvittighed.
Til ca. 6 personer (meget kageglad kun 4 personer)
Pærekage
2 æg, str. m/l
4 spsk agave sirup eller honning (tænker også at kokossukker i en højere dosering)
1/2 dl kokosolie
50 g mandelmel
50 g glutenfri havregryn
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk CAKE FACTOR, kagekrydderi
1 tsk bagepulver
1 spsk loppefrøskaller
4 pærer, modne lidt mandelflager
Sådan gør du
Pisk æg, sirup og kokosolie sammen til en lys og luftig æggesnaps
Sigt og vend de tørre ingredienser i æggesnapsen
Skrald pærerne og skær dem ud i små skriver/både
Kom lidt dej i bunden af en springform (16 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden, og placer herefter lidt pærer over dejen
Kom lidt mere dej over pærerne og gentag indtil du ikke har mere dej
Afslut med en flot kant af pærer og drys med lidt mandelflager
Bag kagen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min
Lad kagen køle af i formen
Vaniljecreme
1 dl netural skyr (Jeg bruger soya yoghurt eller havre yoghurt, da jeg ikke er så stor fan af skyr 😉 )
1 tsk vaniljepulver
1 spsk agavesirup
Sådan gør du
Rør alle ingredienser sammen og kom det op i en skål.
Kan serveres til kagen, hvis du ønsker det.
Velbekomme fra os!?
Kærligst Tina