(Indlægget indeholder affiliate)
Lidt i hvert fald. Altså ikke sådan super sundt, men bedre end så meget andet sødt, som er tilsat alt muligt skrammel. 😉
Jeg har fødselsdag på lørdag, så jeg går og eksperimenterer lidt i køkkenet. Så denne gang blev det lækre 14 små kokostoppe.
Du skal bruge
- Æggehvide fra 1 æg
- 100 gr. kokosmel
- 50 gr. kokossukker
- 30 gr. revet marcipan (Jeg brugte en økologisk fra änglamark)
- 1 spsk. kokosfløde (Den faste del af kokosmælken)
- En knivspids havsalt som fremhæver smagen
Sådan gør du
- Riv marcipanen og kom derefter alle andre ingredienser sammen
- Bland massen godt sammen og lad den trække 5-10 min
- Derefter former du nogle kugler, som du derefter former som små toppe.
- Kom dem i ovnen på 180 gr. i 10 min (de skal være let gyldne).
- Lad dem køle helt af og kom så chokolade overtræk på bunden
- Jeg lagde to lag chokolade på mine 😉
Jeg fortrød faktisk jeg ikke rev en smule citronskal eller appelsinskal med, men det kan jeg jo nå til næste portion på lørdag. 🙂
Pssst… Har du set mit fødselsdags-tilbud? Ellers kan du se det HER!
Kærligst Tina