Lækreste, svampede chokoladebrownie
Dette skal du bruge:
- 100 g. smør
- 100 g. god mørk chokolade (evt. 2x PANA chokolade sixty)
- 3 æg
- 100 g. kokossukker
- 2 spsk kakaopulver med top
- 1 spsk. rismel (eller anden meltype, hvis du tåler gluten)
- nip havsalt
Sådan gør du:
Smelt smøret og den mørke chokolade ved meget lav varme i et vandbad, del æggene og pisk æggehvider for sig til de bliver stive, pisk så æggeblommer og sukker sammen til en masse. Kom chokoladen og smøret i og pisk så kakao, salt og mel i. Vend nu forsigtigt chokolademassen i æggehviderne og pas på ikke at slå for meget luft ud af den. Vend massen til den er ensartet og kom den i en passende form. Kom grove stykker PANA salt karamel chokolade ned i kagemassen og drys lidt flagesalt over kagen. Bages på 175 grader i almindelig ovn i 25 minutter. Den skal virke ubagt i midten, køles helt af, kan evt. kommes i fryseren en times tid og ellers allerhelst på køl til næste dag så den sætter sig.