Nemme bønnefritter

Bønnefritter

Det er nemt og ganske lækkert!
Jeg laver det ret ofte, hvis jeg ikke lige har andet tilbehør, for så har vi altid grønne bønner i fryseren. Bønnefritter er et godt alternativ til pomfritter. Brug dem som tilbehør til aftensmaden eller som snacks når du er sulten for sjovt. Det er en oplagt måde at få flere grøntsager ind i hverdagen, og vores børn elsker dem. 

Det skal du bruge:

Det antal bønner du vil lave
Havsalt
Olievnolie
Evt. krydderier

  • Tag bønnerne ud af fryseren og læg dem på en bradepande. De skal helst ikke ligge for meget ovenpå hinanden
  • Kom en lille smule olivenolie udover
  • Drys med salt og evt. krydderier. Jeg brugte oregano og basilikum.
  • Giv dem 25-35 min. i ovnen ved 180 gr. Hold øje med dem, da de skal tage farve, men ikke blive sorte!
  • Vend dem undervejs

Nyd dem som tilbehør til din aftensmad eller frokost.

Velbekomme!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen