Gode råd til baby’s påklædning i efterår- og vintermånederne

Gode råd til baby’s påklædning i efterår- og vintermånederne

(Indlægget er sponsoreret af Dilling Underwear)

Rabatkode finder du nederst i indlægget!

Som nybagt mor (hvor længe må jeg blive ved med at kalde mig det?) er der hele tiden nye ting man skal sættes sig ind i. Nu er jeg lige blevet dus med sommervarmen, altså i forhold til påklædning af Kalle, som nu er lidt over 7 mdr.

Nu skal jeg lære, hvad han skal pakkes ind i nu hvor kulden har ramt os. Jeg synes det er så svært! Enten sveder han ellers tager jeg ham op fra barnevognen hvor hans små hænder og kolde. Mon jeg er den eneste der har det sådan?

At klæde baby godt på i de kolde måneder

Nå, men der er jo altid hjælp at hente og som altid får jeg hjælp fra Dilling, som laver det lækreste økologiske uldtøj til hele familien. Nogle råd og en hjælp jeg gerne vil dele med jer.

Kalle er en ret varm dreng og det er nok det som snyder mig ind imellem og han er også begyndt at få tænder, så derfor savler han langt mere end han før har gjort. Det gør også at hans bomulds bodyer bliver våde og kolde.

Hvorimod uldbodyerne ikke bliver våde på samme måde og slet ikke kolde. Dilling fortæller, at uldundertøj kan absorbere fem gange så meget fugt fra barnets krop som bomuldsundertøj.

Derfor er det også vigtigt at uldundertøjet er inderst på kroppen for at få den gode effekt. Så kan man altid tage flere lag på for at holde varmen, uden at svede eller fryse.

Uld er meget temperaturregulerende, så hvis baby får det for varmt vil ulden hjælpe med at regulere kropstemperaturen og omvendt, hvis baby bliver kold.

Måske du også vil læse ”Vil du have farlige kemikalier tæt på kroppen?” (<– Det er altså ret tankevækkende!)

Se lige den lækreste dragt! Den er et kæmpe hit. Vi går nemlig mange ture og elsker at være ude, hvor den er super. Den fås i farverne, fugde og dueblå som Kalle har på.

Men uld kradser jo

Jeg får ofte spørgsmålet om uld ikke kradser, men der gør det ikke. Selve kradshårene fra uld er fjernet via en enzymbehandling, som ikke belaster miljøet, som mange andre behandlinger gør i tøjindustrien. Ulden bliver også endnu mere blød når en kommer i kontakt med varmen fra kroppen.

Måske du også vil læse ”Uldtøj til baby og jeg, men uldtøj kradser jo?

Jeg ville ønske hele Kalle’s garderobe var fra Dilling, for jeg synes det er så fint, blødt og en suveræn kvalitet.

 

Kærligst Tina og Kalle

Tilbage til bloggen