Re-zip

Du har valgt RE-ZIP, men hvad nu?

RE-ZIP - Det genanvendelige valg

Når du vælger RE-ZIP er du med til at sørge for at brugen af engangsemballage formindskes. Tak for det! 

RE-ZIP emballage er bedre end engangsemballage, fordi du returnerer det. Returneringener nem og ganske gratis ved et af RE-ZIPs returpunkter.

Sådan returnerer du RE-ZIP-emballagen, efter du har foldet den sammen og overstreget stregkoden på den gamle fragtlabel.

  1. Find dit nærmeste returpunkt i RE-ZIP-appen

  2. Scan QR-koden ved returpunktet og modtag værdikoden*

  3. Returnér RE-ZIP-emballagen til medarbejderen. Det er gratis.

Find RE-ZIP appen her

- RE-ZIP på App Store

- RE-ZIP i Google Play


Du kan også se returprocessen i denne video
( Klik her for at se video )

*Som tak for, at du har returneret RE-ZIP-emballagen modtager du værdikoden i RE-ZIP-appen. Du modtager den, så snart du har returneret emballagen. Værdikoden er 100 kroner.

Når emballagenkommer tilbage til RE-ZIP, bliver den kvalitetstjekket og forberedt til næstecirkulation. Hvis du har nogle spørgsmål om RE-ZIP-emballagen eller returprocessen kan du se mere på RE-ZIPs hjemmeside eller skrive til support@re-zip.com

Når vi genbruger, kan vi spare på nogle af jordens begrænsede ressourcer, fordi det ikke er nødvendigt at lave nye emballager til hver eneste forsendelse. Der bruges selvfølgelig lidt energi på at sende emballagerne retur, men selv når det er indregnet, er genbrug stadig bedre end at lave emballager af nye ressourcer eller af genanvendte ressourcer.

Hvis du vil vide mere om besparelserne, kan du læse RE-ZIPs LCA-beregninger her.