Vil du have de hemmelige fif?

Vil du have de hemmelige fif?
img_7558-2 Det kan tage lang tid at ændre en vane, man siger vidst helt op til 40 dage, så det er virkelig med at hænge i for at skabe de gode vaner. Jeg vil gerne hjælpe dig alt hvad jeg kan. Vi har jo alle gode og dårlige vaner, men en af de gode og gavnlige vaner jeg har skabt er at drikke juice eller smoothies hver dag. Du tænker måske det er svært og kræver tid, men sådan ser jeg det ikke. Jeg har sågar taget tid for dig og det tager mig 6 min. og 27 sek. at lave en smoothies til mig og min kæreste, hver eneste dag. Du skal da ikke bilde mig ind, at du ikke har tid til det? ;) Jeg blander alt muligt sjovt og typisk har jeg det hele klar i fryseren i bambus poser (almindelige plastisk poser kan indeholde hormonforstyrrende stoffer), så det er nemt at gå til. Jeg har skåret friskpeberfugt i mindre stykker, frosset babyspinat og ruccola ned, ingefær er skåret i stykker, dampet gurkemeje og så har jeg utallige bær på frost. Jeg kommer også altid mine favorit SUPERFOODS i, fordi næringsindholdet kun bliver endnu bedre af det. Jeg er eks. vild med hampefrø og bipollen, da de begge to er ret geniale. img_7771 Det anbefales at spise mindst 600 gr. grønt om dagen og faktisk begynder flere og flere at anbefale helt op til 1 kg. grønt, bær og lidt frugt dagligt, hvilket kan være ganske meget. Grøntsagerne er sprængfyldte med vitaminer, mineraler og fibre, som trækker gamle affaldstoffer ud af kroppen. De affaldstoffer skal jo nødig komme ud gennem huden, som bumser, hvilket kan være kroppens sidste udvej. Så derfor syns jeg du skal tage et kig på e-bogen "Skønhedsdrikke", som guider dig på vej til en endnu smukkere hud og sundheden holdes i topform. Du vil selvfølgelig få juice- og smoothies opskrifter og lære, hvilke grøntsager samt SUPERFOODS jeg synes du skal bruge. Den koster sølle 49 kr. hvilket er alt for billigt, da den har en værdi af 299 kr. :) MEN hvad gør jeg ikke for jer ;) Du får over 45 sider med opskrifter, inspiration og en masse tips til af komme hudbekymringer til livs. Jeg bliver så glad, når jeg kan hjælpe jer til en endnu sundere hverdag. Du finder den billige og meget brugbare e-bog HER. Her hænger pris og kvalitet IKKE sammen. ;) "TAK Tina! Endnu engang har du skabt noget brugbar til mig, som synes sundhed kan være svært! Jeg har har taget utallige råd til mig, men dine giver mig motivation og så virker de! Tak for dig! - Anne 28 år" Tak for den søde kommentar! :) Kærligst Tina tinalykkegaard_forside-5
Tilbage til bloggen